ROgeo-raadpleegomgeving

De ROgeo-raadpleegomgeving voorziet in kennismanagement en kennisdeling. Voor deze unieke applicatie is gebruikgemaakt van open source-software. Deze software werkt als een internetapplicatie. De ROgeo-raadpleegomgeving is in te zetten als locatieplanner bij gebiedsontwikkeling en projectontwikkeling. Samen met de specialistische kennis en producten van ROgeo haalt u een tool in huis die u in staat stelt beter te delen en te beheren.

Bereik
Of u nu tot een projectontwikkelaar, een woningbouwcorporatie of een publieke organisatie behoort, al deze instanties hebben eenzelfde basisinformatiebehoefte als het om ruimtelijke ontwikkeling gaat. De ROgeo-raadpleegomgeving brengt grondposities in kaart samen met de toekomstige en huidige invulling van het gebied. Of het nu gaat om rijks-, provinciale of gemeentelijke data, u kunt het platform met specifieke locatiegebonden informatie aanvullen. Hiermee heeft u alles in een applicatie die overal te benaderen is.

Uitgebreide funcionaliteit
Tekeningenbeheer, koppelingen met documentbeheer en workflowmanagment behoren tot de mogelijkheden. Elke applicatie kan met verstand van zaken verder worden geïntegreerd en ontwikkeld. Het is mogelijk te switchen tussen de verschillende interfaces met een generieke informatiebron. Open source voorkomt het zogenaamde ‘lock-in’-principe waarbij klanten afhankelijk worden gemaakt van product en leverancier.