Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Start hier je eigen gebiedsdossier

Zonnehof

Projecten Amersfoort

Het nieuwbouwproject Zonnehof is gelegen in het centrum van Amersfoort. Het plan betreft de herontwikkeling van verschillende gebouwen, waaronder het voormalig GGD-gebouw. Het plan is om ongeveer 300 nieuwe woningen te bouwen in de binnenstad van Amersfoort.

Hoefkwartier

Projecten Amersfoort

Het gebied verandert de komende 10 jaar in een nieuwe woon-, werk- en leerwijk met 2.500 nieuwe woningen. Hoefkwartier krijgt een fraaie, stedelijke uitstraling met veel appartementen in midden- en hoogbouw. Ook gezinnen kunnen terecht in Hoefkwartier, in diverse projecten zitten stadswoningen. Dit project wordt ontwikkeld door Stadkwadraat.

Woningbouw

Vinkenhoef

Projecten Amersfoort

Vinkenhoef maakt deel uit van het bedrijvenpark De Wieken en is gelegen in Amersfoort. Het bedrijvenpark ligt in de zuidelijke oksel van het knooppunt Hoevelaken en wordt ingeklemd door de spoorlijn Amersfoort-Apeldoorn. De komende jaren wordt de Vinkenhoef een circulair en duurzaam bedrijventerrein.

Bedrijventerrein

De Laakse Tuinen

Projecten Amersfoort

In Amersfoort ontstaat de komende jaren gefaseerd een nieuwe woonwijk: De Laakse Tuinen. De locatie grenst aan het riviertje de Laak, de polder en het nieuw aan te leggen Westerpark. De lange groene lanen en statige singels die in verbinding staan met de rivier bieden garantie voor een prachtige woonwijk. Dit project wordt ontwikkeld door …

Woningbouw