Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Start hier je eigen gebiedsdossier

Park Hoogveld

Projecten Heerlen

Het nieuwbouwproject Park Hoogveld ligt aan de zuidkant van Heerlen, aan de rand van het buitengebied en midden in het glooiende Limburgse landschap. In totaal zullen hier 450 woningen en appartementen gerealiseerd gaan worden in verschillende fasen. De eerste woningen zijn heden opgeleverd. Dit project wordt ontwikkeld door Grouwels Daelmans Vastgoed, en Vastgoed Ontwikkelings Centrum.

Bestemmingsplan Herontwikkeling Woningbouw

Vossepark

Projecten Heerlen

Aan de oostzijde van Heerlen wordt de nieuwe woonwijk Vossepark gerealiseerd. In dit nieuwe Vossepark wordt ruimte geboden voor comfortabel en aangenaam wonen en sluit qua architectuur en groenvoorzieningen prima aan bij het oude Vossepark, dat direct aan de overkant ligt. Vlakbij het stadscentrum en uitvalswegen. Het plan bestaat uit totaal 65 woningen, onderverdeeld in …

Woningbouw

Heeren Park

Projecten Heerlen

Het plan Heeren Park wordt gerealiseerd nabij een zilverzand groeve aan de Heerenweg te Heerlen. Het terrein maakte voorheen onderdeel uit van een zilverzandwinning die al meer dan honderd jaar in dit gebied plaats vindt. In totaal gaat het plan over 24 royale kavels.

Cultuurhistorische waarden Woningbouw