Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Start hier je eigen gebiedsdossier

Stationskwartier

Projecten Helmond

Het Stationskwartier in Helmond is een ambitieus nieuwbouwproject dat de stad wil transformeren tot een aantrekkelijk en dynamisch stadsdistrict. Het project is onderdeel van een grotere inspanning om het centrum van de stad te verbeteren en te verstedelijken met 10.000 woningen en 10.000 arbeidsplaatsen. Dit project is gericht op diverse aspecten zoals wonen, werken, leefbaarheid, …

Inbreiding

Brainport Smart District

Projecten Helmond

Binnen de Helmondse wijk Brandevoort, gelegen tussen natuurgebied De Gulbergen, het Eindhovens kanaal en de verbindingsweg Helmond-Eindhoven, verrijst een bijzondere buurt: Brainport Smart District. Dit nieuwe deel van Brandevoort wordt gebouwd ten noorden van de spoorlijn Helmond-Eindhoven. Dit project wordt ontwikkeld door Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling en Gemeente Helmond.

Uitbreiding Woningbouw

De Weef

Projecten Helmond

In De Weef worden drie appartementen complexen gebouwd waarbinnen 67 appartementen worden gerealiseerd. De Weef is gesitueerd in het Burgermeester Geukerspark in het centrum van Helmond. Alle appartementen hebben uitzicht op het centrum van Helmond, het park of de Zuid Willemsvaart.  Dit project wordt ontwikkeld door BAM Wonen.

Woningbouw