Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Start hier je eigen gebiedsdossier

Wolfshoek

Projecten Heusden

Er zijn plannen om op het terrein van Kwekerij Jonkers aan de Wolfshoek 53 in Elshout op termijn huizen te bouwen. Wolfshoek is gelegen ten Zuidoosten van Elshout, net boven de A59. De locatie is als uitleglocatie aangewezen en biedt de mogelijkheid voor de bouw van 400 woningen.

Uitleglocatie

De Grassen – Fase 2 en 3

Projecten Heusden

De Grassen is gelegen aan de noordoostkant van het dorp Vlijmen. Dichtbij het Engelermeer en op fietsafstand tot het centrum van Den Bosch. In De Gassen komen gefaseerd ruim 800 woningen, fase 2 en 3 gaan gezamenlijk over ongeveer 650 woningen.

Uitleglocatie

De Oosters

Projecten Heusden

Langs de Oostersweg werken ontwikkelaars en grondeigenaren samen om een aantal doelen te realiseren, waaronder de bouw van circa 135 woningen, de transformatie van agrarisch gebruik naar natuur en recreatie, en het bieden van een gevarieerd aanbod aan woningtypen. Het plan omvat verschillende erven en kavels, en er zal een diversiteit aan woningtypes worden gerealiseerd, …

Uitleglocatie

Victoria

Projecten Heusden

De komende jaren wordt het woningaanbod in Haarsteeg flink uitgebreid. In totaal zullen er in de wijk Victoria 161 nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd. Het woningaanbod is gevarieerd en divers; van tweekappers tot schakelwoningen en van vrijstaande huizen tot tussenwoningen. Dit project wordt ontwikkeld door JB Jansen Bouwontwikkeling en KlokGroep.

Woningbouw

De Grassen fase 1

Projecten Heusden

De Grassen is gelegen aan de noordoostkant van het dorp Vlijmen. Dichtbij het Engelermeer en op fietsafstand tot het centrum van Den Bosch. In De Gassen komen gefaseerd ruim 800 woningen, de eerste fase gaat over ongeveer 160 woningen. Een groot deel ervan kan pas gebouwd worden als via de nieuw aan te leggen randweg …

Woningbouw