Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Start hier je eigen gebiedsdossier

Tienvoet

Projecten Hoeksche Waard

Aan de rand van Heinenoord kom teen nieuwe duurzame woonwijk met circa 140 woningen, genaamd Tienvoet. Deze groene buurt in Heinenoord kent een parkachtig landschap, waarin vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en stijlvolle rijwoningen elkaar afwisselen. De woningen zullen gefaseerd gebouwd gaan worden. Dit project wordt ontwikkeld door Novaform.

Bestemmingsplan Woningbouw

Stougjesdijk

Projecten Hoeksche Waard

Het gebied Stougjesdijk is een van de grote uitbreidingslocaties van Oud-Beijer­land. Het doel is om de komende jaren het gebied te ontwikkelen naar een nieuw woongebied met ongeveer 1.500 tot 2.000 woningen waarbij het landschap verweven wordt met het nieuwe woongebied. Dit project wordt ontwikkeld door BPD Ontwikkeling BV, AM, Roosdom Tijhuis, Ballast Nedam Development, Adriaan …

Woningbouw

De Torensteepolder

Projecten Hoeksche Waard

De Torensteepolder ligt ten zuiden van Numansdorp en loopt, parallel aan de Dorpshaven, door tot aan het bekende Fort Buitensluis. De nieuwe wijk in De Torensteepolder wordt gerealiseerd in verschillende deelgebieden: De Havenmeester, De Lommer, De Boogaard, De Majoor en De Meent. Totaal zullen ongeveer 450 woningen en appartementen gefaseerd gerealiseerd worden. Dit project wordt …

Woningbouw

Abel Tasmankwartier

Projecten Hoeksche Waard

In het hart van Oud-Beijerland komt het Abel Tasmankwartier. Een compleet nieuw buurtje dat door de architectuur perfect past bij de bestaande bebouwing van het oude dorp. Abel Tasmankwartier bestaat uit 35 nieuwbouwwoningen die verdeeld zijn over 5 rijtjes met verschillende woningtypen. Dit project wordt ontwikkeld door Van Wijnen.

Woningbouw

Spuifront

Projecten Hoeksche Waard

De nieuwbouw van Spuifront is gelegen op een prachtige locatie aan het Spui, vlakbij het centrum van Oud-Beijerland. In totaal zullen er circa 48 appartementen en circa 22 eengezinswoningen gerealiseerd gaan worden. Dit project wordt ontwikkeld door BAM Wonen en AM.

Herontwikkeling Woningbouw

Raadhuispark

Projecten Hoeksche Waard

Aan de rand van Mijnsheerenland, aan de Raadhuislaan, wordt plaats gemaakt voor woningen. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een levendige woonomgeving. Dit project wordt ontwikkeld door VORM en Bouwbedrijf Boogert BV.

Woningbouw