Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Start hier je eigen gebiedsdossier

Oudeland

Projecten Lansingerland

Het bedrijvenpark Oudeland bevindt zich in de gemeente Lansingerland. Dit moderne, gemengde bedrijventerrein beslaat ongeveer 72 hectare aan uitgeefbare grond. Dankzij de provinciale weg N471 heeft het bedrijvenpark verbindingen met de snelwegen A13, A12 en A20. Zodra de Verlengde A16 gerealiseerd is, zal de aansluiting op deze snelwegen zelfs nog dichterbij zijn.

Bedrijventerrein ROgeo

Westpolder Bolwerk

Projecten Lansingerland

Het nieuwbouwproject “Westpolder Bolwerk” in de gemeente Lansingerland is een residentiële ontwikkeling. Dit project is de eerste woonwijk van Lansingerland die je tegenkomt als je vanuit Rotterdam komt. Het stedenbouwkundig ontwerp is geïnspireerd op de tuinstadgedachte met huizen met tuinen rondom, langs herkenbare groene openbare ruimtes zoals een laan, singel, hof en een tuinderlint als …

ROgeo

Distributiecentrum Zalando

Projecten Lansingerland

Groter dan groot kan alleen in Bleiswijk zijn. Daar is namelijk het grootste en meest geautomatiseerde distributiecentrum van Nederland geopend. Met een totaaloppervlakte 140.000 vierkante meter kunnen ruim 16 miljoen items in opslag genomen worden. Onder meer 28.000 zonnepanelen maken het gebouw zeer duurzaam. Dit project wordt ontwikkeld door .

Bedrijventerrein