Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Start hier je eigen gebiedsdossier

Driegaarden

Projecten Lingewaard

Het nieuwbouwproject Driegaarden in de gemeente Lingewaard is een project waarbij een groene woonwijk wordt opgezet met moderne, landelijke architectuur. Het project zal in 3 deelgebieden gerealiseerd gaan worden. Binnen het eerste deelgebied worden de eerste woningen gebouwd. Voor deelgebied 2 en 3 worden de procedures doorlopen. In totaal zal Dreigaarden ruimte bieden voor ongeveer …

Poort van Huessen

Projecten Lingewaard

Aan de rand van het oude centrum van Huissen komt het appartementencomplex Poort van Huessen op de hoek van de Korte Loostraat. De 15 appartementen zijn levensloopbestendig en het gebouw is voorzien van een ruime lift. Het appartementencomplex wordt gebouwd waarbij de bestaande karakteristieke bomen zoveel mogelijk blijven staan, waaronder de kenmerkende platanen aan de …

Woningbouw

Tuinen van Huissen

Projecten Lingewaard

De Tuinen van Huissen is een unieke buurt, gelegen ten zuiden van Arnhem. Dit project wordt ontwikkeld door VanWonen.

Herontwikkeling Woningbouw

Park Lingezegen – Landbouwland

Projecten Lingewaard

In Het Landbouwland behouden boeren hun plek. Dit gebied is door zijn weidsheid aantrekkelijk om in te fietsen of te skeeleren.

Natuurontwikkeling

Park Lingezegen – Waterrijk

Projecten Lingewaard

Water is waar het om draait in Het Waterrijk: water om te bergen, water om te spelen en water voor de natuur.

Natuurontwikkeling

Park Lingezegen – Woerdt

Projecten Lingewaard

Deelgebied De Woerdt ligt in het zuidelijkste puntje van Park Lingezegen. Deze sluit aan op de landschapszone in de Waalsprong en markeert de overgang van stad naar platteland.

Natuurontwikkeling

Park Lingezegen – Buitens

Projecten Lingewaard

De Betuwe in het klein, dat is het karakter van De Buitens. Dit gebied heeft fiets-, ruiter- en wandelpaden die aansluiten op de andere deelgebieden. Twee archeologische vindplaatsen worden aangekleed tot kleine parkjes.

Natuurontwikkeling