Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Start hier je eigen gebiedsdossier

De Pas

Projecten Overbetuwe

Het nieuwbouwproject De Pas in de gemeente Overbetuwe in Nederland is een woonontwikkeling die zich richt op het creëren van een groene, parkachtige omgeving waar bewoners vrij en zorgeloos kunnen wonen en leven. De wijk bevindt zich aan de zuidzijde van Elst, tussen de wijk Brienenshof en de Olympiasingel. Het is ontworpen om een weidse, …

Woningbouw

Bedrijventerrein Park15

Projecten Overbetuwe

Direct aan de A15 en op een steenworp afstand van Arnhem en Nijmegen, wordt Park15 ontwikkeld. Een bedrijventerrein die staat voor een nieuwe generatie duurzame bedrijventerreinen in Nederland. Park15 richt zich op zowel grootschalige als kleinschalige ondernemers, retailers, logistieke dienstverleners en verladers. Het totale oppervlakte van Park15 bedraagt circa 190 hectare en Park15 behoort tot …

Bedrijventerrein

Railterminal Gelderland

Projecten Overbetuwe

Het rivierengebied in Gelderland, tussen Gorinchem en Nijmegen, is dé verbinding voor goederenvervoer van Rotterdam naar Duitsland. Om de Gelderse Corridor nog beter te benutten, wil provincie Gelderland aan de Betuweroute bij Valburg een railterminal aanleggen. Dit project wordt ontwikkeld door .

Logistiek

Park Lingezegen – De Park

Projecten Overbetuwe

De Park lijkt straks het meest op een stadspark met een mozaïek van lanen, stukken bos en open gedeelten. Met name de inwoners van Elst en Schuytgraaf kunnen hier profiteren van de vele mogelijkheden tot recreëren.

Natuurontwikkeling

Park Lingezegen – Landbouwland

Projecten Lingewaard

In Het Landbouwland behouden boeren hun plek. Dit gebied is door zijn weidsheid aantrekkelijk om in te fietsen of te skeeleren.

Natuurontwikkeling

Park Lingezegen – Buitens

Projecten Lingewaard

De Betuwe in het klein, dat is het karakter van De Buitens. Dit gebied heeft fiets-, ruiter- en wandelpaden die aansluiten op de andere deelgebieden. Twee archeologische vindplaatsen worden aangekleed tot kleine parkjes.

Natuurontwikkeling