Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Start hier je eigen gebiedsdossier

Erasmusveld

Projecten 's-Gravenhage

Erasmusveld ligt in Den Haag Zuidwest, naast de sportvelden van hockeyvereniging en voetbalvereniging, tussen de Leyweg en Laan van Wateringse Veld. De nieuwe wijk met circa 350 woningen wordt een gevarieerde wijk met appartementen, stadswoningen en eengezinswoningen in allerlei soorten en maten. De bouw van de eerste fase is intussen gestart.

Woningbouw

LOF Erasmusveld

Projecten 's-Gravenhage

Op het voormalige volkstuinencomplex Vlietlust in de wijk Erasmusveld tussen de Martinus Nijhoffweg en de Erasmusweg zal een compleet nieuwe wijk worden gerealiseerd, genaamd LOF Erasmusveld. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving. Totaal zullen binnen het project LOF ongeveer 100 eengezinswoningen …

Woningbouw

Binckhorst

Projecten 's-Gravenhage

De Binckhorst verandert in rap tempo van bedrijventerrein naar comfortabele woonplek. In enkele jaren zullen er zo’n 5.000 nieuwe woningen worden gerealiseerd. De Binckhorst wordt een divers woongebied, waar verschillende typen woningen gerealiseerd worden. Een ruime en groene woonomgeving, tegen het mooie Voorburg en Rijswijk aan.

Herontwikkeling Transformatie Woningbouw