Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Start hier je eigen gebiedsdossier

Lingehoven

Projecten Tiel

Lingehoven is een ontwikkellocatie dat onderdeel uit maakt van Tiel West. Het is gelegen vlak ten noorden van het centrum van Tiel en nabij het treinstation van Tiel. De plannen zijn om circa 200 woningen in dit gebied te realiseren. Waar het gebied langs het spoor grenst, is er plaats voor een beeldbepalend gebouw.

Herontwikkeling

Passewaaij

Projecten Tiel

Het nieuwbouwproject Passewaaij is de uitbreidingswijk van Tiel. Vele huizen zijn al opgeleverd maar er zijn ten zuiden en oosten van het gebied nog mogelijkheden om uit te breiden. Het gebied bestaat uit verschillende buurten en gebieden, waar in totaal tussen de 1000 en 1200 woningen gerealiseerd kunnen worden.

Veilingterrein en Teisterbantlaan

Projecten Tiel

Veilingterrein en Teisterbantlaan zijn een tweetal herontwikkelingsprojecten in Tiel. Het Veilingterrein tegenover het station in Tiel transfomeert de komende 5 jaar van historische bedrijfslocatie naar een woonwijk. Het Veilingterrein verandert in een woonbuurt met 325 woningen voor jong en oud. Daarnaast zal het markante schoolgebouw aan de Teisterbantlaan verdwijnen en plaatsmaken voor een nieuwe woonbuurt met …

Woningbouw

Kop van Waal

Projecten Tiel

In Kop van Waal in Tiel worden in totaal 107 comfortabele nieuwbouwwoningen in een park ontwikkeld. De koopwoningen in Tiel bestaan uit diverse types: eengezinswoningen in korte en langere rijtjes, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en half vrijstaande woningen. In de derde fase komen daar nog dijkwoningen bij. Dit project wordt ontwikkeld door Synchroon en BAM Wonen.

Woningbouw

Bedrijvenpark Medel Tiel

Projecten Tiel

Bedrijvenpark Medel is gelegen nabij Tiel aan de A15 en het Amsterdam-Rijnkanaal, in het hart van Nederland. Het biedt ruimte aan bedrijven uit verschillende sectoren, waaronder de logistiek, bouw, handel, nijverheid en productie. De beschikbare kavels variëren van 2.000 m2 tot 20 hectare, waardoor er ruimte is voor bedrijven van diverse omvang. Het beheer van …

Bedrijventerrein Logistiek