Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Start hier je eigen gebiedsdossier

Hof van Harmelen

Projecten Woerden

In de dorpskern Harmelen wordt een nieuwbouwproject ontwikkeld. In twee fasen worden in totaal 95 woningen gerealiseerd. Deze woningen zijn verdeeld in starters- en seniorenwoningen, hoek- en rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen met rieten dak en vrijstaande villa’s.

Woningbouw

De Houttuin

Projecten Woerden

Bedrijventerrein Nieuw-Middelland in Woerden wordt de komende jaren getransformeerd tot het nieuwe gemengd stedelijk woongebied van Woerden. Waar zich nu nog bedrijven en kantoren bevinden, ontstaat straks volop ruimte voor de nieuwe woonwijk De Houttuin. In De Houttuin komen zullen de komende jaren zes appartementengebouwen met in totaal 265 woningen komen.

Woningbouw

Hof van Harmelen

Projecten Woerden

Het nieuwbouwproject Hof van Harmelen is vastgesteld. Er zullen maximaal 96 woningen gebouwd gaan worden, verdeeld in starters-, senioren- en rijtjeswoningen. Ook komen er twee-onder-een kap- en vrijstaande woonhuizen. De woningen zijn gericht op verschillende huishoudens, waaronder starters, gezinnen en senioren. Dit project wordt ontwikkeld door Bunnik Projekten en Reuvers Ontwikkeling en Bouw.

Woningbouw

Snellerpoort

Projecten Woerden

De gemeente Woerden heeft vastgesteld dat Snellerpoort een levendig stadsdeel moet worden met een mix van functies, waar naast wonen ook ruimte is voor ontmoeting en verblijf. Het plan is zodanig opgezet dat de openbare ruimte is vastgelegd en de bouwvelden in de loop der jaren ingevuld kunnen worden.

Woningbouw