Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Start hier je eigen gebiedsdossier

Eikenstein

Projecten Zeist

Het nieuwbouwproject Eikenstein is gelegen aan de Utrechtseweg in Zeist en wordt ontwikkeld op het terrein van de voormalige jeugdgevangenis bij het kruispunt met De Dreef. Het project is gericht op het creëren van een hechte buurt waar jong en oud door elkaar heen wonen. Er is een divers aanbod aan woningen gepland, waaronder rijwoningen, …

Dijnselburg

Projecten Zeist

Tussen de Panweg, Amersfoortseweg, A28, Albert Plesmanring en het Kerkepad ligt het gebied Dijnselburg. Binnen de grenzen van het gebied liggen camping Dijnselhoek, landgoed Dijnselburg, zwembad, sporthal, atletiekbaan en een restaurant. Voor dit gebied maken we met eigenaren, omwonenden en andere belanghebbenden een gebiedsvisie.

Soesterberg-Noord

Projecten Zeist

Het nieuwbouwproject Soesterberg-Noord in de gemeente Zeist is een aantrekkelijk woon-werkgebied dat zich in een levendige omgeving bevindt, dicht bij het dorpscentrum. Het project omvat vrije kavels, twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en appartementen, die in combinatie met de bestaande bouw, bedrijven, groen en mooie lanen een gevarieerd geheel vormen. Het project ligt aan de Batenburgweg, de Postweg …

Vogelwijk

Projecten Zeist

De Vogelwijk is een vernieuwingswijk in Zeist. In fase 3 wordt het braakliggend gebied tussen de Gruttolaan, Kievitlaan, Reigerlaan, Noordweg en Griffensteijnselaan op de schop genomen. In totaal zullen hier 40 grondgebonden woningen en 14 appartementen ontwikkeld gaan worden onder de naam Vederhof. Dit project wordt ontwikkeld door De Bunte Vastgoed B.V..

Woningbouw

De Clomp

Projecten Zeist

De Clomp is een herontwikkelingsproject in Zeist. De sporthal, gezondheids- en wijkcentrum evenals het winkelcentrum in zijn geheel worden gesloopt en vervangen door nieuwbouw. Daarnaast worden 88 woningen toegevoegd verspreid over vier gebouwen.

Woningbouw