Al sinds 1961 werken ondernemers op het Campinaterrein vol overgave aan de ontwikkeling van oer-Hollandse trots en duurzaamheid. De wereld ziet er intussen heel anders uit, maar de sfeer op het terrein is nog steeds hetzelfde. Aan De Caai wordt gewerkt aan innovatie waar iedereen beter van wordt. Onvervalste ambacht maar dan in een nieuw jasje. Net als in tijden van de zuivelcoöperatie brengt De Caai initiatieven en mensen bij elkaar. Ondernemers worden in elkaars nabijheid geïnspireerd, komen tot samenwerkingen en ondernemen met een maatschappelijk doel. Bewoners ervaren volop rust en ruimte en de mogelijkheden van samen zijn.

Je eigen plekje om de hoek van de stad? Daar voel jij je thuis. De Caai krijgt een gevarieerd woningaanbod, waaronder zo’n 428 middeldure huurwoningen en 70 sociale woningen verdeeld over drie woontorens. Goed nieuws: de contouren van het huuraanbod krijgen als eerste vorm. Meld je snel aan voor de huurappartementen!

Rust én reuring. Een tegenstelling die goed bij jouw woonwensen past. Op De Caai zit je dicht bij de stad, maar trek je je terug in je eigen huis met tuin of groot terras. In de 2e fase van De Caai is het de beurt aan 82 koopwoningen en appartementen en in de 3e fase nog eens 90. Is een duurzaam appartement of fijne stadswoning iets voor jou? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle updates!

Locatie: Gemeente Eindhoven 

Type: Nieuwbouw 

Status: In ontwikkeling

Verwachte oplevering: 2026

Aantal woningen: 670

Bekijk projectwebsite

Bekijk viewer

Statistieken

Aantal percelen

19

Oppervlakte

33373 m2

Panden

16

Ruimtegebruik
Enkelbestemming

Enkelbestemmingen

3

Grootste enkelbestemming

Gemengd

32860 m2

Download het volledige rapport

Download