Het project Oosteindedriehoek omvat de ontwikkeling van een woongebied op deze locatie. Om dit mogelijk te maken, is er een wijziging van het huidige bestemmingsplan gemaakt. Er zullen zowel eengezinswoningen als appartementen gebouwd worden in het plangebied. Daarnaast zal er ook een basisschool met aanvullende voorzieningen gebouwd worden.

De locatie van het project is strategisch gekozen vanwege de nabijheid van de Legmeerpolder en het Westeinderplassen-gebied, die beide prachtige natuur- en recreatiegebieden zijn. Het is een aantrekkelijke locatie voor mensen die van rust, ruimte en natuur houden, maar tegelijkertijd ook de gemakken van de stad willen hebben, aangezien Amsterdam en Schiphol op korte afstand liggen.

Het project zal niet alleen bijdragen aan de behoefte aan woningen, maar ook aan de ontwikkeling van de omgeving. Er zal rekening gehouden worden met duurzaamheid en groenvoorzieningen om zo een prettige leefomgeving te creƫren. Het is een spannende ontwikkeling voor het gebied en het zal zeker de moeite waard zijn om het te volgen.
Dit project wordt ontwikkeld door Van Wijnen en Roosdom Tijhuis.

Locatie: Gemeente Aalsmeer 

Status: In voorbereiding

Verwachte oplevering: 2030

Aantal woningen: 850

Bekijk projectwebsite

Bekijk viewer

Statistieken

Aantal percelen

42

Oppervlakte

267145 m2

Panden

23

Ruimtegebruik
Enkelbestemming

Enkelbestemmingen

6

Grootste enkelbestemming

Agrarisch - Tuinbouw

242780 m2

Download het volledige rapport

Download