Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Start hier je eigen gebiedsdossier

Sportlaan/Hastelweg

Projecten Eindhoven

Veel woningen aan de Sportlaan–Hastelweg zijn gebouwd net na de Tweede Wereldoorlog en voldoen niet aan hedendaagse woonwensen en milieueisen. Trudo gaat in totaal 87 woningen nieuw leven inblazen: 73 worden vervangen door nieuwbouw, terwijl 14 een grootschalige renovatie ondergaan.

Nieuwbouw vervangend

1e Lieven de Keylaan/Waghemakerstr

Projecten Eindhoven

Een gebouw van zo’n 45 meter hoog met circa 125 koopappartementen moet vanaf 2023 verrijzen aan de Dr. Cuyperslaan in Eindhoven. Eindelijk wordt dan het gat opgevuld dat ontstond door de brand in 2013, die het flatgebouw in de as legde bij het tankstation op de hoek met de 1e Lieven de Keylaan.

Nieuwbouw vervangend

Pastoriestraat – Wassenaarstraat

Projecten Eindhoven

Jarenlang lag het terrein braak, maar nu wordt de bouw van 32 appartementen voorbereid voor de hoek Pastoriestraat-Wassenaarstraat in Eindhoven. Strukton Worksphere heeft de bouwvergunning voor het project aangevraagd.

Nieuwbouw vervangend

Rustenburgstraat e.o.

Projecten Eindhoven

Het project Rustenburgstraat is een “sloop-nieuwbouw project”. De oude woningen uit 1947 zijn technisch “op” en worden vervangen door moderne nieuwbouwwoningen.

Nieuwbouw vervangend

Mascagnistraat / Galuppistraat e.o.

Projecten Eindhoven

Het nieuwbouwproject aan de Mascagnistraat in Eindhoven wordt ontwikkeld en gerealiseerd door BAM Wonen in opdracht van Woonbedrijf. Het project zal bestaan uit 89 sociale nieuwbouwappartementen, verdeeld over drie verschillende appartementencomplexen. De appartementen variëren in grootte van 51 m² tot 81 m². Dit project wordt ontwikkeld door BAM Wonen.

Nieuwbouw vervangend

Gildebuurt

Projecten Eindhoven

De Gildebuurt in Eindhoven is toe aan een vernieuwing. Er worden 119 verouderde woningen gesloopt en er zullen 230 nieuwbouwwoningen gebouwd gaan worden. Het worden sociale huurwoningen.

Nieuwbouw vervangend