Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Start hier je eigen gebiedsdossier

Batavia Haven

Projecten Lelystad

Bataviahaven, gelegen aan het Markermeer, is in korte tijd uitgegroeid tot een centrum van bedrijvigheid. De appartementen en herenhuizen van Wonen in Bataviahaven zijn gelegen aan of nabij de boulevard Schoonzicht, in het havengebied van Lelystad. In totaal worden er in het gebied 450 woningen en appartementen gerealiseerd. Dit project wordt ontwikkeld door Van Wijnen.

Uitleggebied voor woningbouw

Warande

Projecten Lelystad

De wijk Warande is een van de uitbreidingswijken van Lelystad. De wijk Warande ligt aan de zuidzijde van Lelystad. Het wordt aan de noordzijde begrensd door de Larserdreef, de Landstrekenwijk en de Waterwijk. In totaal wordt voorzien in een uitbreiding van ruim 8000 woningen. Dit project wordt ontwikkeld door Woonwensfabriek.

Bestemmingsplan Woningbouw

Lelystad Airport Businesspark

Projecten Lelystad

Lelystad Airport Businesspark is gevestigd aan de zuidkant van Lelystad, in de directe nabijheid van Lelystad Airport, de A6 snelweg en de N302 provinciale weg. Daarnaast ligt het park dicht bij de spoorverbinding Amsterdam-Lelystad-Zwolle. Deze gunstige ligging maakt Lelystad Airport Businesspark een uitstekende locatie voor bedrijven, zowel uit binnen- als buitenland, die op zoek zijn …

Bedrijventerrein Logistiek