Wij zitten bij voorkeur niet in de auto, goed voor ons, voor u, en voor Nederland.

Wilt kennis maken dan kunt altijd bellen of mailen. Voor een afspraak komen we wel graag naar u toe. U mag ook bij ons op kantoor langs komen, we zitten naast het station Arnhem.

Arnhem Centraal
ROgeo BV
Utrechtsestraat 61
6811 LW Arnhem

Rabobank: NL58 RABO
0157.5313.76
Kvk: 09144428
Btw: NL818011919B01

Wilt u meer informatie ontvangen over het brede producten- en dienstenpakket van ROgeo, of geheel vrijblijvend van gedachten wisselen over de mogelijkheden die ROgeo biedt? Neem dan contact op met een van onze collega,s.

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een onderzoek laten doen naar de verhouding tussen de kosten en baten van open data beleid. De studie van de TU Delft laat zien dat het openstellen van overheidsdata tot wel 70 keer zo groot zijn als de kosten daarvan.

ROgeo werkt al sinds 2005 met open data en investeert veel tijd in het omzetten van de grote locatie gerelateerde datasets in behapbare duidelijke informatie Dat is exact de kracht die het bedrijfsleven toevoegt aan de open data sets: innovatie in toepassingen en gebruiksvriendelijkheid.

Hieronder staan aantal landelijke voorbeelden van toegepaste open data voor actuele onderwerpen (klik op de kaart)

Haagse overheidsgebouwen uiterlijk 2040 klimaatneutraal (Bron)

Natura 2000 natuurgebieden schrappen mag niet van EU (Bron)

Nationale Omgevingsvisie duurzaam, gezond en bestendig (Bron)

Eenduidige geo-informatie is van groot belang bij de ontwikkeling van gebieden.

ROgeo biedt een gratis gebiedsscan aan waarin alle data is verzameld en omgezet naar bruikbare informatie.Of bel 0887006000