GrondDossier

Het ROgeo GrondDossier voorziet in kennismanagement en kennisdeling. Voor deze unieke toepassing van gangbare technieken is gebruikgemaakt van open source-software. Deze software werkt als een internetapplicatie. De ROgeo-raadpleegomgeving is in te zetten als locatieplanner bij gebiedsontwikkeling en projectontwikkeling. Samen met de specialistische kennis en producten van ROgeo haalt u een tool in huis die u in staat stelt beter te delen en te beheren.

Met het ROgeo GrondDossier zijn we uniek in Nederland. We geven met het GrondDossier inzicht in de economische en juridische werkelijkheid van een plan. Het GrondDossier biedt een digitale werkwijze waarmee de context van het project inzichtelijk blijft. Alles binnen een gebiedsontwikkelingsproject is grondgebonden en kan op kaart worden weergegeven. Op deze manier worden alle uitgangspunten van een project in één keer goed vastgelegd. Het GrondDossier biedt één centrale plek waar actuele en historische situaties kunnen worden vastgelegd en geraadpleegd.

Het GrondDossier bestaat uit een digitale omgeving met een viewer. Het GrondDossier kan worden geïntegreerd in uw eigen werkomgeving.

Bereik
Of u nu tot een projectontwikkelaar, een woningbouwcorporatie of een publieke organisatie behoort, al deze instanties hebben eenzelfde basisinformatiebehoefte als het om ruimtelijke ontwikkeling gaat. De ROgeo-raadpleegomgeving brengt grondposities in kaart samen met de toekomstige en huidige invulling van het gebied. Of het nu gaat om rijks-, provinciale of gemeentelijke data, u kunt het platform met specifieke locatiegebonden informatie aanvullen. Hiermee heeft u alles in een applicatie die overal te benaderen is.

Uitgebreide funcionaliteit
Tekeningenbeheer, koppelingen met documentbeheer en workflowmanagment behoren tot de mogelijkheden. Elke applicatie kan met verstand van zaken verder worden geïntegreerd en ontwikkeld. Het is mogelijk te switchen tussen de verschillende interfaces met een generieke informatiebron. Open source voorkomt het zogenaamde ‘lock-in’-principe waarbij klanten afhankelijk worden gemaakt van product en leverancier.

Vraag aan