Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bedrijventerrein De Hemmen-A7

Projecten Súdwest-Fryslân

De Hemmen-A7 is een modern gemengd bedrijvenpark, gelegen ten westen van Sneek. Bedrijventerrein De Hemmen-A7 is geschikt voor industriële bedrijven, bouw- en aannemingsbedrijven, (groot-)handelsondernemingen en transport- en distributiebedrijven. Bedrijventerrein De Hemmen-A7 behoort tot milieucategorie 4 en bedraagt een oppervlakte van ongeveer 50 hectare.

Bedrijventerrein

Mooi Harinxmaland

Projecten Súdwest-Fryslân

Aan de rand van Sneek komen 45 luxe nieuwbouwwoningen. De woningen liggen aan het vaarwater met een eigen aanlegsteiger. De nieuwe woonwijk Mooi Harinxmaland krijgt een grote variëteit aan woningen, maar liefst 27 verschillende types. De 45 woningen worden in fases gerealiseerd.

Woningbouw

Wonen aan het Heegermeer

Projecten Súdwest-Fryslân

Heeg is een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân in de provincie Friesland. Heeg is een bekend watersportcentrum met enkele zeilscholen, jachthavens en scheepswerven. Het project Wonen aan het Heegermeer bestaat uit 11 vrijstaande woningen, op ruime percelen grond waarbij de achtertuin direct grenst aan open vaarwater. Met aanlegmogelijkheid aan eigen aanlegoever. Achtertuin gelegen op het …

Recreatie Woningbouw