Kavelverkoop viewer

Vraag een Demo aan

Eigendommen één beeld samen

Zelf percelen combineren met bestemmingen, de gebouwen en de bestaande situatie.

Altijd actuele transacties

Direct een totaal beeld van alle vastgestelde bestemmingsplannen van alle bestemmingsplannen

De juridische werkelijkheid

All functie’s over adressen en gebouwen centraal beschikbaar en digitaal raadpleegbaar.

Omdat de viewer is ingericht op basis van de geo-informatie die wij voor hen beheren, sluit de viewer naadloos aan op hun interne (kaart)materiaal.

De status van kavels in beeld. Het project is in ontwikkeling en misschien zijn zelfs de eerste kavels al verkocht. Hoe bied je nu duidelijk inzicht – zowel voor uzelf als de geïntresseerde partijen – in bijvoorbeeld de beschikbaarheid van de resterende kavels, vergeven kavels en kavels die in optie zijn?  Of bel 0887006000

  Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo zat voor hun bedrijventerrein met ditzelfde vraagstuk. Daarom hebben wij voor hen een viewer ingericht, waar op gebiedsniveau duidelijk wordt gemaakt wat de status is per kavel en waar de relevante infrastructuur loopt.

  Deze viewer heeft Greenport Venlo op hun website geplaatst. De informatie is daarmee dus voor iedereen inzichtelijk en geeft een transparant beeld van de ligging van de kavels en de verkoop ervan.

  Omdat de viewer is ingericht op basis van de geo-informatie die wij voor hen beheren, sluit de viewer naadloos aan op hun interne (kaart)materiaal.

  Een bouwkavel verkopen is niet hetzelfde als het verkopen van een huis
  Wanneer de omgevingsvergunning van een bouwkavel de status onherroepelijk heeft gekregen, kan de grond verkocht gaan worden. De koper wordt bij de notaris eigenaar van de grond. De koper heeft een bouwdepot, waar het bouwkavel uit betaald wordt.

  Wat kan Rogeo voor jou betekenen? Neem contact op:​

  Rogeo staat voor ruimtelijke ontwikkeling en  geo-informatie. Wij maken het mogelijk om reëler te begroten en te beslissen. 

  Dit doen wij met informatiemanagement en ruimtelijke onderbouwingen van grondexploitaties en kostenverhaal. 

  Wij zijn er voor overheden, adviesbureaus, planeconomen, juristen en taxateurs. 

  Rogeo is officieel partner van Ninox

  deel deze pagina op: 

  © Rogeo B.V. Disclaimer PrivacyverklaringWebdesign: Ontwerpstudio Dot by dot