Dé manier om essentiële geo- en projectinformatie te delen. Zowel binnen de organisatie, als met externe partijen. 

Voorkom de discussie of de laatste informatie wel gehanteerd wordt. Wat in de kaartviewer staat is waarheid. 

“De communicatie vanuit ROgeo is zeer prettig en to the point en het aangeleverde product is van topkwaliteit. Tel daar bij op dat er zorgvuldig en snel wordt gehandeld en daarom ben ik zeer tevreden.”
-Anne-Marie Vreman

Kaartviewers

Een verrijking van uw project 

Alle kaartviewers zijn te verrijken met openbare databronnen zoals die te vinden zijn bij PDOK en het Nationaal Georegister, alsook met uw eigen datasets. Denk daarbij aan Shape-files, Geopackage, GML, GeoJSON, WMS, WFS, WMTS, etcetera. Als het niet standaard beschikbaar is zorgt ons team bij ROgeo ervoor dat het zichtbaar wordt in de kaartviewer. 

IMRO plannen 

Werkt u bij een gemeente, bent u bezig met de voorbereidingen van een bestemmingsplan en stuurt u nog e-mails rond met een PDF van de voorstellen? ROgeo heeft hiervoor de IMRO GML kaartviewer ontwikkeld. Binnen een beveiligde omgeving kunt u met specifieke mensen het IMRO-plan delen en tot op detail naslaan. 

Veilig 

Wij richten alle viewers dusdanig in dat ze goed beveiligd zijn. Mocht u al een bestaande database met gebruikers hebben, zoals bijvoorbeeld voor uw Office omgeving, dan kan dit gekoppeld worden aan onze kaartviewers. U heeft dus zelf volledig grip op de veiligheid.   Of bel 0887006000

  RES Arnhem-Nijmegen
  “We hebben gekozen voor een systeem dat online voor alle partijen toegankelijk en veilig is.”

  ROgeo is officieel partner van Ninox

  Meer Weten?

  Voortgang monitoren.
  Organiseer vertrouwen, transparantie. Creëer tijd voor inhoud, verminder mails en werk samen.