Wie we zijn

ROgeo staat voor ruimtelijke ontwikkeling en geo-informatie, en heeft een werkwijze ontwikkeld die het mogelijk maakt om binnen projecten op geo-informatie te sturen. ROgeo werkt landelijk, is jong en ambitieus en is gevestigd in OK72. Met een groeiende groep specialisten in de ruimtelijke ontwikkeling werken wij aan ruim driehonderd projecten voor meer dan dertig klanten.

rogeo

Inzet ROgeo
De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding tot dagelijkse intensieve ondersteuning. We werken nauw samen met onze klanten en experts op het gebied van de ruimtelijke ontwikkeling en ICT. Wie doet er mee?

Klanten
ROgeo werkt onder meer voor gemeenten, provincies, woningbouwcooperaties, projectontwikkelaars en planologische en planeconomische adviesbureaus door heel Nederland. Deze snelgroeiende klantenkring profiteert van onze deskundigheid, kennis en jarenlange ervaring. ROgeo is dan ook een gesprekspartner op niveau voor directies, afdelingshoofden, projectleiders, planeconomen, organisatieadviseurs en juristen. Bekijk video’s van klanten.