ROgeo helpt gemeenten concept bestemmingsplan digitaal in te zien voor Raad en College

ROgeo biedt gemeenten 3 maanden gratis de mogelijkheid aan om ontwerp bestemmingsplan digitaal te delen voor vaststelling. Bekijk, valideer en deel een nog niet gepubliceerd ruimtelijk plan met bijbehorende regels via een digitale viewer. ROgeo biedt een veilig afgeschermde omgeving op het internet om het nog te publiceren ruimtelijk plan zonder risico te bekijken.

Informatie:

  • Maakt digitale besluitvorming mogelijk
  • GML – IMRO gebaseerd
  • Faciliteert papierloos werken
  • Direct online het ontwerp bestemmingsplan bekijken
  • Geen speciale software nodig
  • Onbeperkt gebruikers toevoegen

Bekijk en deel niet-gepubliceerde ruimtelijke plannen met een Uploadaccount. ROgeo biedt een veilige afgeschermde omgeving op het internet voor het bekijken van een ruimtelijk plan. U bespaart tijd en het maakt digitaal werken mogelijk. Stuur ons een IMRO gecodeerd plan (GML of zipfile) en direct kunt u en uw genodigden kijken naar het plan in de afgeschermde omgeving zonder beperkingen. Geen speciale software, geen hinder van gesloten netwerken, geen miscommunicatie over versies of mailboxen vol bijlagen. U bepaalt zelf wie toegang krijgt tot het plan en u stimuleert papierloos werken.

Werkwijze:
Mail info@rogeo.nl of bel 0887006000 en we helpen om de besluitvorming omtrent bestemmingsplannen digitaal in te richten. De Gemeente Nijmegen en Wijk bij Duurstede zijn u al voor gegaan. Na opdracht wordt het account ingericht en krijgt u toegang. 

Bel 0887006000 voor meer informatie.