Kaartviewer in Teams

Een kaartviewer van je project snel bij de hand, hoe mooi is dat? Binnen enkele kliks kunnen beoordelen hoe de situatie is, wie de eigenaren zijn, wat de omliggende belemmeringen zijn en hoe het ontwerp zich met de bestaande omgeving verhoudt. ROgeo maakt het mogelijk.

De afgelopen weken zijn organisaties massaal overgestapt op het thuiswerken. Programma’s als Microsoft Teams, onderdeel van het Office-pakket, ondersteunen de organisaties hierin. Met name het communicatiegedeelte wordt veel gebruikt, maar Teams biedt zoveel meer. Zo kun je alles wat betreft een project hierin organiseren en met je collega’s aan dezelfde bestanden werken.

Vaak hebben projecten met een locatie te maken. Dit kun je in een viewer projecteren. De viewer kun je vervolgens in een tabblad van Teams toevoegen, waardoor je snel vanuit je bestanden een koppeling hebt met een kaartviewer. Snel beoordelen hoe de situatie ter plekke is, is hiermee eenvoudiger.

Met de ROgeo Gebiedsscan heb je snel inzicht in de basisgegevens van je project. Deze scan is uit te bouwen tot volwaardige projectviewer. Vraag naar de mogelijkheden.